De bouw is gestart

We zijn geraakt door wat er momenteel om ons heen gebeurt en de impact die dit op ons allen heeft. Ook zijn wij ons goed bewust van de noodzaak van deze maatregelen en hebben alle feestelijkheden en festiviteiten rond onze bouwprojecten afgelast. De bouw aan onze projecten gaat op dit moment nog door waarbij we dagelijks bekijken wat er wel en niet mogelijk is. De afgelopen dagen was er een bijzonder moment dat we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.

Op de hoek van de J.P. Gouverneurlaan en de Keerweerlaan in Sassenheim is de aannemer onlangs officieel gestart met de bouw van project ‘De Gouverneur’. Op de plek waar eerst een gedateerd bankgebouw stond is de afgelopen periode hard gewerkt aan de fundering voor dit nieuwe complex dat ontwikkeld is door Sedos Vastgoed uit Noordwijk.

Inmiddels zijn de eerste contouren zichtbaar van de 21 stijlvolle appartementen en 3 royale charmante herenhuizen die hier gebouwd worden. Dit sfeervolle complex, voorzien van rijke en bijzondere details biedt bewoners een prachtig uitzicht op het geliefde en historische Park Rusthoff. De verkoop van dit project is dan ook zeer succesvol verlopen.

Naast koopwoningen is er bij de ontwikkeling van dit project ook rekening gehouden met het tekort aan sociale huurwoningen. Op de begane grond komen 7 comfortabele sociale huurappartementen die in het eerste kwartaal van 2021 in verhuur zullen worden aangeboden.